Salgs og leveringsbetingelser

1.
Alle priser er i DKK og incl. 25% moms og alle afgifter.

2.
Alle produkter fra Stuff4Bikes.dk er omfattet af 2 års reklamationsret mod fabrikationsfejl Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Bemærk at batterier ikke er omfattet af reklamationsretten.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Returnering kan foretages til Stuff4bikes.dk, Ejbovej 67 - 4632 Bjæverskov - MEN... Vi henstiller alle kunder til at kontakte os på telefon (29 80 18 62) eller e-mail (info@Stuff4Bikes.dk) inden returnering foretages - Ofte kan evt. problemer løses pr. telefon.

Vi fremsender på opfordring fragtlabel til returnering af defekte varer, således disse kan fremsendes uden udgift for kunden.
Er reklamationen ikke berettiget vil kunden efterfølgende blive faktureret for de fragtomkostninger som Stuff4Bikes.dk har haft i forbindelse med behandling af den uberettigede reklamation.

Ved enhver reklamation bedes Stuff4Bikes.dk kontaktet inden den defekte varer afsendes.

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav

3.
Vi afsender normalt din ordre inden for 2 arbejdsdage - Undtaget er varer der skal hentes hjem fra udlandet eller befinder sig på fjernlager - Vi oplyser inden for 2 dage efter bestilling, leveringstiden såfremt varen ikke kan afsendes inden for 2 arbejdsdage. Alle ordre bekræftes pr. mail og du kan til enhver tid skrive til info@Stuff4Bikes.dk for at få en kopi af din ordrebekræftigelse.

4.
Når du handler på www.Stuff4Bikes.dk indgåes alle aftaler på dansk

5.
Ordrer over DKK 399,- sendes fragtfrit til adresser i DK med Post danmark.

Det er muligt at vælge erhvervspakke til DKK 40,- til erhvervsadresser og privat pakke til DKK 60 ,- med Post Danmark. 

Ved ordre optil DKK 100,- kan der vælges Maxibrev til DKK 30,-

6.
Fortrydelsesret:
Du har altid 14 dages fortrydelsesret når du handler på www.Stuff4Bikes.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt - som udgangspunkt skal du aflevere varen i samme stand som du selv ønsker at modtage den i. Stuff4bikes.dk afgør ved modtagelse af den returnerede vare om dette er opfyldt,

FORTRYDELSESRET Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Varen kan sendes til :

Stuff4Bikes.dk
Ejbovej 67
4632 Bjæverskov
Tlf: 29 80 18 62

Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen på posthuset.

Når du fortryder dit køb tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Dette gøres ved enten, debitering af dit kontokort eller overførsel til din bank konto, når vi har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Eventuel porto dækkes ikke af Stuff4Bikes.dk.

Ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondence mv, samt årsag til returnering (Fortrydelse, defekt, ombytning osv.)

7.
www.Stuff4Bikes.dk benytter IKKE cookies.

8.
Logstatistik bruges på www.Stuff4Bikes.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.

www.Stuff4Bikes.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

9.
For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger

navn

adresse

telefonnummer

e-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Stuff4Bikes.dk ApS og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.Direktøren for Stuff4Bikes.dk ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.Oplysninger afgivet til www.Stuff4Bikes.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos Stuff4Bikes.dk ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til os via e-mail: info@Stuff4Bikes.dk

10.
Salg til udlandet:
Det er kun muligt at lave ordrer pr. kreditkort fra udlandet (herunder også Grønland og Færøerne). Der tillægges ekstra porto for forsendelse til andre skandinaviske lande. Ved ordrer fra ikke EU-land, Færøerne og Grønland fratrækkes momsen (25% af varens pris) inden vi hæver beløbet ved kreditkortbetaling.

11.
Der tages forbehold for prisændringer, tastefejl, udsolgte varer og åbenlyse forkerte priser.

Betalingsmuligheder:
Betaling med eDankort, Dankort, Visa-Dankort
Når du har udfyldt din ordre-form, bliver du via en sikker forbindelse (SSL) sendt videre til Quickpay, hvor du skal indtaste dit kortnummer og udløbsdato. Er du usikker på at benytte dit kreditkort på nettet, kan du læse mere om betaling på nettet på www.betaling.dk. Når vi har registeret din ordre, afsender vi din bestilling inden for 3 arbejdsdage.
Der pålægges ikke betalingen yderligere betalingsgebyr.

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.
Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken www.Stuff4bikes.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra www.Stuff4Bikes.dk Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

HUSK: VI HÆVER FØRST DIN BETALING NÅR VAREN ER AFSENDT TIL DIG !!!

Produktsøgning
 
Tilbud
 
Nyhedsbrev
 
Nyheder

Nye cykel mærker i butikken!

Det er med stor glæde, at vi byder mærkerne Pinarello & CUBE velkommen.

så kig ned og se de nye cykler.

/Stuff4Bikes.dk

 

 

 
 
 
stuff4bikes-logo
varekurv Varekurv
Antal varer: 0
Samlet total: DKK 0,00
 
top-banner
© 2021 Stuff 4 Bikes | Ejbovej 67 | 4632 Bjæverskov | Tel. +45 29 80 18 62 | info@stuff4bikes.dk
Telefontider: Man.-fre. 10.00-17.00 Lør. 10.00-13-00 | CVR: 33 59 38 13 Kort logoer