Team & Klubtøj

Stuff4Bikes.dk tilbyder klub & Teamtøj helt ned fra 10 stk. Så har du et firma, klub eller noget helt andet så kontakt os for en uforpligtende samtale om hvad vi kan tilbyde dig. Vi levere kvalitets teamtøj fra Northwave (min 30 stk) og Xtreme  & Pista BikeWear (min 10 stk).

Teamtøjet fra alle producenterne har flere levels så man kan tilpasse tøjet til behov og pris, Så om det er firmaet der skal have en lille firmatur, eller cykel klubben der skal have Teamtøj så har vi løsningen hos stuff4Bikes.dk

Alt Klubtøj leveres i super lækre materialer med mulighed for diverse tilvalg såsom lynlås baglomme, silikone kant, gennem gående lynlås eller 3/4 lynlås og meget mere..

For mere info skriv til os på info@stuff4bikes.dk eller ring 2980 1862.

Med sportslig hilsen

Stuff4Bikes.dk

XtremePistaNorthWave

Kundernes oplevelser:

"BCM's oplevelse af NorthWave klubtøj købt gennem Stuff4bikes.dk;"

Igennem er årrække har Borup Cykel Motion bestilt klubtøj i god kvalitet hos en stor grossist på markedet for cykeltøj og cykeldele. Vi har ikke kunnet klage over tøj eller betjening, og vi havde vænnet os til en leveringstid på min. 3 måneder.

I foråret 2012 havde vi en drøftelse med Stuff4bikes.dk omkring levering af teamtøj. Det blev til adskillige møder for at finde frem til den rigtigte kvalitet m.v. Forslaget fra Stuff4bikes var, at vi gik en kende op kvalitetsmæssigt. Det blev til mærket Northwave.

Det er generelt en tung process at skulle bestille teamtøj og få bestilt de rigtige størrelser til medlemmerne, at få udfærdiget sponsorlogoer i de rette filer og meget mere. Gennem hele processen har vi fået stor assistance fra Stuff4bikes, og det viste sig faktisk også at leveringstiden kom ned på knap 2 mdr. Tøjet, som er en kort- og langærmet cykeltrøje samt korte bukser el. knickers lever fuldt op til forventningerne, og har vakt meget stor glæde hos klubbens medlemmer. Den forholdsvis beskedne merpris vi betalte for en bedre kvalitet, har været givet godt ud. For første gang har vi også bestilt en vinterjakke fra Northwave til klubbens medlemmer, og også denne har vist sig virkelig god og vindtæt.

Vi kan fra Borup Cykel Motion kun give vores bedste anbefaling af forløbet med teamtøj leveret gennem Stuff4bikes

Borup, 8. april 2013

Torben Hansen
Kasserer

 


 " Vindinge IF MTB´s oplevelse ved køb af  Pista klubtøj gennem Stuff4bikes.dk"

 

Fredag den 26. juli var en stor dag for Vindinge MTB.

Vores nye Pista klubtøj var landet, og vi var alle meget spændte på at se det ”live”, mærke på det, prøve det som et helt sæt i vores egne farver og design, og naturligvis komme ud og køre med det.

 

Og det var med et stort smil, at jeg pakkede mit eget sæt ud, for det var bare så flot, og lækkert.

 

Farverne var super klare, og lige så fine som vi havde håbet på, men en ting er hvordan det ser ud på et korrekturprint, en anden ting i virkeligheden.

Alle vores sponsor”tryk” var også helt som de skulle være. Dejligt, for det skylder man også sine sponsorer.

 

Størrelser og pasform er perfekte, det sidder som klistret på uden at stramme, så jeg har kun fået positive tilbagemeldinger fra vores medlemmer.

Det var en stor udfordring for vores lille MTB klub, som netop har rundet 30 medlemmer, incl. instruktører, at få det hele til at gå op i en højere enhed, finde sponsorer, hvad skulle vi vælge af tøj, hvad var max. beløb, vores medlemmer ville give, farver, design osv.

 

Men efter lange seje træk, hvor vi undervejs fik den supergode og professionelle rådgivning fra Stuff4Bikes, som vi som en lille klub havde meget brug for, kunne vi endelig afgive ordre på 20 sæt korte bibs, kortærmet og langærmet trøje.

Vi var stolte over så stor opbakning vi fik fra vores medlemmer, og nu er vi så meget stolte af det fine resultat, og glæder os til at vise os frem på sporene.

Og et ekstra plus!! Efter at vi havde afgivet ordre blev jeg ringet op, at nu kunne vi faktisk få bukserne til pigerne med ”kvinde”-anatomisk korrekt pude, så ekstra points til Stuff4Bikes og Pista for dette.

 

På Vindinge IF MTB’s vegne

Lone Bak (MTB instruktør)

 


"Team IFAS oplevelse ved køb af  Xtreme klubtøj købt gennem Stuff4bikes.dk"

Da vores lille ” cykelklub” skulle have nogle nye trøjer, kontaktede jeg stuff4bikes, omkring priser/kvalitet og tryk.

Da jeg ikke har den største viden inden for cykeltøj, var jeg meget afhængig af råd og vejledning.

Vi fandt i forening frem til Xtreme OTW med korte ærmer, gennemgående lynlås og 3 baglommer med en lille ekstra lomme med lynlås..

Vi mailede lidt frem og tilbage omkring trykket, størrelse og placering, og med gode råd og vejledning kom vi frem til det resultat vi ønskede.

Vi bestilte 15 trøjer, og alle er tilfredse med resultatet, prisen og kvaliteten.

Der er ingen tvivl om at vi næste gang også bruger stuff4bikes.

 

Med venlig hilsen

Kim Lundqvist
Fængselsbetjent
Ifas

Produktsøgning
 
Tilbud
 
Nyhedsbrev
 
Nyheder

Nye cykel mærker i butikken!

Det er med stor glæde, at vi byder mærkerne Pinarello & CUBE velkommen.

så kig ned og se de nye cykler.

/Stuff4Bikes.dk

 

 

 
 
 
stuff4bikes-logo
varekurv Varekurv
Antal varer: 0
Samlet total: DKK 0,00
 
top-banner
© 2021 Stuff 4 Bikes | Ejbovej 67 | 4632 Bjæverskov | Tel. +45 29 80 18 62 | info@stuff4bikes.dk
Telefontider: Man.-fre. 10.00-17.00 Lør. 10.00-13-00 | CVR: 33 59 38 13 Kort logoer